Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 24 0

İkinci El Eşya Alanlar Kimler?

İnsan olmanın doğasında olan tüketme eğilimi ile her zaman daha fazlasına sahip olma ihtiyacı hissederiz. Bu nedenle alışverişlerimizin ardı arkası kesilmez ve her zaman ne kadar kullandığımıza önem vermeden bir şeyleri eskimeye bırakırız. Teknoloji de bizim bu bitmek bilmez tüketme ihtiyacımıza her daim daha iyi hizmet vermek adına yıldan yıla veya bazen aydan aya bir önceki modelinden daha kapsamlı olan ürünleri piyasaya sürmekte acele eder. Bu şekilde ilerleyen döngüde ise hep daha iyisini istemenin verdiği o içgüdüsel tutum ile alışveriş yapmaya devam ederiz. Bu güdü aynı zamanda bize eskisinden kurtulma ihtiyacı da doğurur.
Bu kısır döngüyü ortadan kaldırmak için ikinci el eşya alan İstanbul’da birçok yere rastlamanız mümkündür. Hangi semtte olduğunuz fark etmeden gezici ekipleri ile de hizmet sunan bu gibi yerler sayesinde kullanılabilir durumda olan beyaz eşyanızı, mobilyanızı, kıyafet dolabınızı satabilir ve yenilerine yer açabilirsiniz. İkinci el eşya alan İstanbul’da birçok firmaya ait iletişim bilgilerine internet üzerinden kolaylıkla erişebilir ve alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu firmalar size aynı zamanda taşıma yerinde teslim alma ve anında ödeme imkânları da sunmaktadır. İkinci el eşya alan istanbul’da birçok terin bulunması aynı zamanda satıcılar için pazarlık imkânını da beraberinde getirir. Yenisini alırken pek beğenmediğimiz kullanmadığımız eşyalar ne de olsa halen kıymetini taşımaktadır. Kullanmadığımız eşyaların yok pahasına satılması hiç de istemediğimiz durumlar arasında yer almaktadır. Bu nedenle ikinci el eşya satmadan önce bu konu ile ilgili internet üzerinden eriştiğiniz firmalarla fiyat pazarlığınızı önceden yapabilir ve ürününüzün fiyatı hakkında azda olsa bilgi sahibi olabilirsiniz.
İkinci el eşya alan İstanbul’da birçok mağaza aynı zamanda bu ikinci el eşya satışlarını da gerçekleştirmektedir. Bu nedenle kullanmadığınız bir eşyayı elinizden çıkarırken aynı zamanda ihtiyacınız olan bir ürüne de sahip olabilirsiniz. Bu nedenle birçok hizmeti sunan ve kurumsal kimlikle çalışan birçok firma sizin işinizi kolaylaştıracak ve ürünlerinizi değerlendirecek fırsatlar sunmaktadır. İkinci el eşyalarınızı atıl olarak elinizde tutmak yerine bu şekillerde kazanca çevirebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  Buderus Kombi Servis Hattı: 444 78 56

İstanbul gibi büyük yerlerde memur sirkülâsyonlarının çok fazla olması ev kiralarının ve taşınma maliyetlerinin fazla olması nedeniyle ikinci el eşya pazarları da oldukça gelişmiştir. Genellikle memurlar tayin dönemleri boyunca İstanbul’da maliyetlerini düşürmek adına geçici süreyle ikinci el eşyaları kullanarak görev sürelerini tamamlamayı tercih ederler. Bu gibi durumlarda ikinci el eşya alanlar İstanbul’da sıklıkla karşımıza çıkar. Öğrencilerin ve memurların yoğun olarak bulunduğu Avrupa ve Anadolu yakasındaki semtlerde de genellikle daha fazla dikkati çekmektedirler.
Bu firmalara talebin çok yoğun olması İkinci el eşya satan İstanbul’da ki birçok firmanın hizmet kalitesini arttırmasın da neden olmuştur. İkinci el eşya pazarının yoğun talep görmesi aynı anda bu işle uğraşan birden fazla firmanın da arz yaratmasına olanak sağlarken rekabet içerisinde farklılaşma kaygısını da beraberinde getirmiştir. Bu nedenlerden ikinci el eşya alanlar İstanbul’daki işletmelerden birçoğu öncelikle aldıkları ikinci el eşya üzerinde tamirler yapıp daha dikkat çeken daha kullanışlı hale getirmektedirler. Bu pazarın çok olduğu yerlerde her türlü alıcıya hitap eden birbirinden farklı ve çok iyi durumda beyaz eşyalara, mobilyalara ve ihtiyaç duyulabilecek birçok eşyaya da aynı anda ulaşmak mümkündür.
Memurların, öğrencilerin çok fazla tercih ettiği İstanbul’da taşınma maliyetleri de oldukça yüksektir bu nedenle görevi biten ve başka bir şehre giden pek çok memur taşınma yerine eşyalarını satıp gitmenin daha akıllıca olacağı kararını vermiştir. Bu nedenle ikinci el eşya alanlar İstanbul’da mağazaların çokluğu İstanbul’da yaptığınız semt gezilerinde sizleri şaşırtmasın. Tüketimin olağanca hızlı bir şekilde artması ihtiyaçtan fazla olanı alma güdüsü ile hareket eden herkesin kullanmadığı muhakkak bir eşyası bulunmaktadır. Böyle durumlarda da bu tarz yerlere kolaylıkla ulaşabilir ve atıl durumda olan eşyalarınız üzerinden kazanç sağlayabilirsiniz. Alıcı ve satıcı açısından karlı olan bu küçük ticaret bütçenize az da olsa katkı sağlamaktadır. İstanbul’un büyükşehir olmasının en büyük avantajlarından bir tanesi de her türlü ihtiyacınıza cevap verebilecek nitelikte yerlere anında ulaşabilmeniz dir. Bu nedenle elinizde bekleyen kullanılmayan eşyalarınızı elinizden çıkarmanızı tavsiye ederiz.

İlginizi Çekebilir:  Sevgililer Gününde Tunckol.com ile En Özel Hediyeler Sizin Olsun!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı