Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Oyun 294 0

Efsane Oyun Android ve iOS Platformlarında Yayınlandı

Her Windows bilgisayar kullanıcısının en azından bir kez oynadığı efsane oyun Solitaire artık Android ve iOS platformlarında.

1989’da stajyer Wes Cherry tarafından geliştirilen Solitaire, 1990 yılında Windows 3.0 ile piyasaya sürülmüştü. Günümüze kadar Windows’ta en çok oynanan oyunlardan biri olan efsane oyun Solitaire, günümüzde sadece Microsoft yazılımlarında değil. Google’a bile “Solitaire” yazdığınızda Google üzerinden oyunu oynayabiliyorsunuz.

Son iki Windows sürümü olan Windows 8 ve 10’da 120 milyona yakın oyuncuya sahip olan Solitaire, resmi olarak yıllar sonra ilk kez üçüncü taraf platformlara taşınıyor. Oyunu Google Play Store ve App Store üzerinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Uygulama içerisinde 0.99 ile 9.99 dolar arasında uygulama içi satın alımlar bulunuyor. Örneğin 1.99 dolarlık uygulama içi satın alım ile kazandığınız paraları iki katına çıkartabilir, ‘Premium Edition’ özelliğinden faydalanabilir ve uygulama içerisindeki reklamları kaldırma hakkına sahip olabilirsiniz.

“Microsoft Solitaire Collection” ismiyle uygulama marketlerde yayınlanan oyunda Klondike, Spider, FreeCell, TriPeaks, Pyramid gibi farklı oyun modları bulunuyor.

App Store

Google Play Store

İlginizi Çekebilir:  Google, Twitch'i Satın Aldı



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı