Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Oyun 2.177 0

Chrome’da İnternetsiz Oynayabileceğiniz 10 Oyun

Günümüzde çoğu oyun internet gerektiriyor. Bir internet kesintisi yaşadığınızda veya internetinizin yavaşlığından şikayet ettiğiniz zamanlarda canınızın sıkılmaması için birbirinden güzel 10 oyun var. Aşağıda listelediğim oyunları, Google Chrome’a eklenti olarak eklemeniz durumunda, istediğiniz zaman internetsiz olarak oynayabileceksiniz.

Aksiyon ve Savaş Oyunları

1. Tank Riders

tankriders

Tank Riders, 3 boyutlu bir savaş oyunu. Oyunda kendi savunmanızı kurarak düşmanlarınızla savaşıyor ve zafer elde ettikçe seviye atlıyorsunuz. Oyunda üç farklı mod bulunuyor; savaş, çok oyunculu ve istila. Oyunu ok tuşlarıyla veya W, A, S, D tuşlarıyla oynayabilirsiniz. Boşluk tuşuyla ateş atabilir, J ve L tuşlarıyla nişan alabilirsiniz. Oyunu buradan edinebilirsiniz.

2. Funky Karts

Tehlikeli nesneleri atlatmaya hazır olun. Etrafınızdaki tehlikeli objeleri, keskin engelleri aşın ve değerli Funky Karts paralarını toplayın. Oyunu ok tuşlarıyla oynayabilirsiniz. 48 zorlu aşamadan oluşan bu uygulamayı buradan edinebilirsiniz.

3. Basket & Ball

Benzersiz bir basketbol deneyimi için kurgulanan bu oyunda tehlikeli engeller yer alıyor. Hedefe ulaşmak için trambolin kullanabilirsiniz. Oyun ok tuşları ve boşluk tuşu ile oynanabiliyor. Oyunu buradan edinebilirsiniz.

Masa ve Kart Oyunları

4. Mancala

mancala

Klasik oyunları seven için ideal bir oyun olan Mancala, tek oyunculu veya çok oyunculu olarak oynanabiliyor. Tek kişilik oyunlarda üç farklı zorluk seviyesinde robotla bir rekabete girebilirsiniz. Oyun başladığında sadece bir delik seçin, taşlar otomatik olarak seçtiğiniz deliğe dolacaktır. Oyunu buradan edinebilirsiniz.

5. Solitaire

solitaire

Herkesin Windows’un oyunlarından bildiği Solitaire, içerisinde 9 farklı kart oyunu barındırıyor. Bu efsane oyunu buradan edinebilirsiniz.

Bulmaca Oyunları

6. Cut the Rope

cuttherope

Çok kişinin bildiği bu oyunda ipleri keserek iplere bağlı olan şekerle yıldızları topluyor ve şekeri yeşil yaratığımızın ağzına getiriyoruz. İlerledikçe daha zor bölümler sizi bekliyor olacak. Oyunu buradan edinerek oynamaya başlayabilirsiniz.

7. 2048

2048game

Bu oyun mobil platformlarda kısa bir sürede milyarlarca indirmeye ulaşmıştı. Oyundaki amacımız sürükleyerek sayıları birleştirerek 2048 sayısına ulaşmak. 2 ile 2’yi, 4 ile 4’ü, 8 ile 8’i, 16 ile 16’yı birleştiriyoruz ve böyle ilerleyerek 2048’e ulaşmayı amaçlıyoruz. Oyunu buradan edinebilirsiniz.

8. Word Search Puzzle Game

wordsearchgame

Klasik bir kelime avı bulmaca oyunu gibi düşünebilirsiniz. Karmaşık harflerin arasından kelimeleri buldukça puan kazanabiliyorsunuz. Oyunu buraya tıklayarak edinebilirsiniz.

9. Link All

linkall

Bulmacaseverler için güzel bir oyun daha. Link All isimli bu oyunda kırmızı çizgiler birer engel. Oyunda çeşitli kombinasyonlar yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz. Buradan oyunu edinebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  Minecraft Hileleri

Strateji Oyunları

10. Polycraft

Bu oyunda gizemli yaratıkların içinde, gizemli bir adadasınız. Yabancı olduğunuz bir ortamda bulunduğunuz Polycraft isimli oyunda yeni bir yaşam kurabilirsiniz. İnternet bağlantınız varsa Google hesabınızı oyuna bağlamanız durumunda ‘kaydet’ özelliğini kullanabilirsiniz. Oyunu buradan edinebilirsiniz.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı