Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnceleme 780 0

Tüm AliExpress Siparişlerim #2

Blogda yazacak konu bulamayınca, daha önce yayınladığım AliExpress siparişlerimin tümünü listelediğim yazı aklıma geldi. Bu listeyi oluşturduktan sonra yeni ürünler satın almıştım. Bunları da liste şeklinde hazırlayıp yayınlamak iyi bir fikir gibi geldi.

24’üncü üründen önceki ürünlere ulaşmak için bu yazı serisinin birinci yazısına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

 

24- Kablo Koruyucular ($0,16) 

Biliyorsunuz ki akıllı telefonlarımızın şarj kabloları veya benzeri kablolar kullandıkça eskiyor ve kırılabiliyor. Kabloların kırılmasını bir nebze de olsa önleyebilmek için bu kablo koruyucu parçalardan satın alabilirsiniz. Ne kadar sürede geldiğini net olarak hatırlamasam da 2 aya yakın bir süre olduğunu sanıyorum. Ürün linki burada.

kablokoruyucu

25- USB Mini Fan ($0,99)

Düşük fiyatlı olması nedeniyle hiç düşünmeden satın aldığım bir üründü. Mavi, yeşil, turuncu, pembe ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor. Ben beyaz rengini tercih etmiştim. Bir süre kullandıktan sonra çalışmamaya başladı. Ürünü fazla kurcaladım, belki de ondandır. Yaklaşık 1 buçuk ayda geldi. Ürüne buradan erişebilirsiniz.

usbminifan

26- Bayan Kol Saati ($2,92)

Kol saatinin farklı renk seçenekleri bulunuyor. 29 Haziran’da satın aldığım bu ürün halen elime ulaşmadı. Halam için aldığımız bir üründü. Halam büyük hevesle beklediği bir üründü ama gelmedi. Ardından ürün için geri ödeme aldık. Eğer ürünü incelemek isterseniz işte link burada.

bayankolsaati1

27- USB Şarj Kablosu ($1,50)

Başlığa takılmayalım. Çünkü başlıkta ürünün ne olduğunu anlatamadım. Telefonunuzu şarja taktığımızda eğer koyacak yer yoksa bu ürünü satın alabilirsiniz. Ürün resminde de gördüğünüz üzere, bu kablo sayesinde telefon prizde dik bir şekilde durabiliyor. Ürün Android ve iPhone için satılıyor. Linki de burada.

usbsarjkablo

28- Bayan Kol Saati ($1,83)

Halam için aldığımız bir ürün daha. 29 Haziran’dan beri, 2 aydan fazla bekledik ancak maalesef bu da gelmedi. Ardından para iadesi için başvurdum, iadesinin yapılıp yapılmadığına emin değilim. Ürünün farklı renk ve modelleri bulunuyor. Ürünü incelemek veya satın almak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

bayankolsaati2

29- Bikini ($6,48)

Bu bikiniyi de kardeşim beğenmişti. Aslına bakarsanız fiyatı da çok uygundu. Tabi şimdi biraz artmış fiyatı. Bu üründe detaya giremeyeceğim, sadece yaklaşık 25 günde elimize ulaştığını belirtebilirim. Farklı modelleri bulunuyor. AliExpress’te incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  LG G3 ile LG G2 Karşılarştırması

bikini

30- Bay/Bayan Dijital Kol Saati ($1,05)

Sırada birçok kişinin bildiği birkaç liraya satılan ve AliExpress’i kullananların büyük çoğunluğunun satın aldığı bu kol saatine. Bu dijital kol saatinin siyah, beyaz, lacivert, mavi, kırmızı yeşil ve renk seçenekleri bulunuyor. Saatin gözükmesi için bir tuş bulunuyor ve o tuşa bastığınızda saati görebiliyorsunuz. Tuşa bastığınızda kısa bir animasyon (bir saniye falan sürüyor) izliyorsunuz ardından saati görüyorsunuz. Birkaç saniye sonra ekran kendiliğinden kararıyor. Bu kol saatini AliExpress veya benzeri sitelerden alıp da 40-50 liraya hatta 60 liraya satanları gördüm. Bu kadar da olmaz dedirttiriyorlar. Tamam alıp sat ama 20-30 katı fiyata satmak da olmaz. Lafı fazla uzatmadan, ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

dijitalkolsaati

31- Bonsai Ağacı Tohumları ($0,58)

Halam, yine halam, yine halama aldığımız bir ürün. Sanki kendimden çok başkalarına bir şeyler almışım gibi geliyor bu listeyi hazırlarken. Şaka bir yana, gelen ürünlerin toplam ağırlığı sadece birkaç gram. Çin’den gelen paketi elime aldığımda ‘Bu ne la, boş mu bu?’ falan demiştim. Ürün etiketinde ne olduğu da yazmıyordu. Ürün şu an satıştan kaldırılmış ama yine de linkini vermeden geçmeyelim. Benzer diğer ürünleri AliExpress’te bulabilirsiniz.

bonsaitohum

32- Halama Aldığımız Boncuklar 

Halama aldığımız çeşit çeşit boncuk var. Boncukları tek bir maddede sıralamayı tercih ettim.

  • $1,97 – 4 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 16 mm seçenekleri bulunan bir çeşit boncuk. Boyutlara göre adet sayısı değişiyor. Buraya tıklayarak ürüne ulaşabilirsiniz. Sahi, bu ürün gelmedi. Geri ödeme yapıldığı söyleniyor ama emin değilim. Çok uzun zaman geçmiş, kontrol etmedim.

boncuk1

  • $1,50 – Mavi ve beyaz renk seçeneği bulunan bu boncukların bir paketinde 100 adet bulunuyor. Satın aldık ve 6-7 hafta içerisinde elimize ulaştı. Paketten 100 adet yerine 135 adet civarında çıktı. Ürünü satın almak isterseniz AliExpress linki de burada. Satıcı takipli kargoyla yollayacağını belirtmiş ancak gerçekten takipli kargoyla yollayıp yollamadığına dikkat edin.
İlginizi Çekebilir:  Dokunmatik Ay Lambası | Moon Light | AliExpress Alışverişim

boncuk2

  • $3,10 – Bu ürüne bu kadar para vermiş miyiz ya… Oldukça fazla renk seçeneği bulunuyor. Fiyatları da değişiyor. Hangi rengi satın aldığımızı hatırlamıyorum ancak linki burada. Gelmesi de çok uzun sürdü, 1 buçuk ay civarında. Kayıtlı kargoyla gönderileceği söyleniyor, dikkat edin kayıtlı kargoyla mı yollayacak satıcı.

boncuk3

33- Süs Magnet Kelebekler ($1,20)

Süs kelebekler, ürün resimlerinde çok daha güzel ve çok daha kaliteli gibi duruyordu. Ancak, aldığımızda öyle olmadığını gördük. 4 ile 5 hafta gibi bir sürede geldi. Birçok farklı renk ve modeli bulunuyor. Tavsiye etmiyorum ancak incelemek isteyenler bu bağlantıyı kullanarak AliExpress’te ürünün sayfasına ulaşabilir.

suskelebekler

34- MicroSD-SD Kart Okuyucu (microUSB-USB) ($0,99)

Aksiyon kameram ile çektiğim fotoğraf ve videolar microSD karta kaydediliyor. Bu fotoğraf ve videoları kolayca bilgisayara aktarabilmek için böyle bir dönüştürücüye ihtiyacım vardı. Zaten elimde vardı ancak bir adet daha olması amacıyla AliExpress’te dolaşırken hem microSD kartı hem SD kartı okuyan bu ürünü buldum. Ayrıca microUSB çıkışı sayesinde Android telefonlara da takabiliyorsunuz. Ortalama Ürün tavsiye edebileceğim ürünlerden biri, şu an mevcut değilmiş ancak yine de ürüne buradan ulaşabilirsiniz. Benzer ürünleri de AliExpress’te bulabilmeniz mümkün.

microsdsdmicrousbusb

35- Araç Park Kartı ($0,65)

Aracınızı bir yere park ettiğinizde acil bir durumda aracınızı çekmeniz istenebilir. Bu durumda aracınızı bulunduğu yerden çekmenizi isteyen kişi, size araç park kartına yazdığınız telefon numaranızdan ulaşabilecek. Ürünün resminden de anlayabilirsiniz. Bu üründen iki tane almıştım, biri altın rengi diğeri de gümüş rengi. Yaklaşık 1 ayda ulaştı. Ürünü incelemek veya satın almak için buraya tıklayarak ürünün AliExpress sayfasına ulaşabilirsiniz.

aracparkkarti

36- Kart Bıçak ($0,49) 

Birçok AliExpress kullanıcısı kart bıçak satın almıştır. Belki de binlerce satıcı kart bıçak satıyor. Farklı modellerde ve renklerde kart bıçaklar da bulunuyor. Benim aldığım kart bıçaklar 3 ayda elime ulaşmıştı. Benim aldığımın linkini buraya bırakıyorum.

kartbicak

37- MicroUSB – USB Dönüştürücü ($0,60)

Android telefonunuza veya tabletinize USB çıkışı olan donanımları bağlayabilmenizi sağlar. Mouse, klavye, flash bellek… Ürünün gelmesi 2 aydan uzun sürdü. Benzer birçok ürün vardı ve çok daha ucuzlardı ancak çıplak devreye sahiptiler. Yani kötü bir görüntüleri vardı. Bu üründe ise devrelerin üzeri plastik malzemeyle kapatılmış ve şık bir görüntü kazandırılmış. Bu kadar betimlemeden sonra almamak olmaz. Alın, kenarda köşede bulunsun. Bir gün lazım olabilir. Nereden alacağınızı merak ediyorsanız, işte AliExpress linki burada.

İlginizi Çekebilir:  Akıllı Masa Lambası İncelemesi | Xiaomi Mijia Smart Desk Lamp

microusbusb

38- Meizu Pro 6 Transparan Kılıf ($1,34)

Yeni telefonum Meizu Pro 6 için Türkiye’de kılıf bulamayınca soluğu AliExpress’te aldım. Yazdım arama çubuğuna, buldum. Meizu Pro 6 için aldığım kılıflardan bir tanesi, transparan (şeffaf) kılıf. Bu kılıfın ayrıca gri ve altın renk seçenekleri de bulunuyor. Kılıfın köşeleri ekstra sağlamlaştırılmış ve darbelere karşı ekstra dayanıklı olduğu söyleniyor. Ancak benim aldığım transparan kılıfta, her transparan kılıfta olduğu gibi sararmalar başladı. Telefonum siyah olduğu için çok belli olmasa da kılıfı çıkartıp kılıfa baktığımda gayet belli oluyor. İnanamadım ama ürün 2-3 haftada elime ulaştı. Linki buraya bıraktım.

meizupro6kilif1

39- Meizu Pro 6 Transparan Kılıf ($1,39)

Aldığım farklı kılıflar da oluyor ancak genelde transparan kılıf tercih ediyorum. İşte bu da satın aldığım transparan bir kılıf yine. Lafı fazla uzatmayalım bu sefer. Ürün 7 haftada elime ulaştı. Belki daha kısa sürede gelecekti ancak PTT’ci apartmana atmış, haberim de olmadı. Tüm siparişlerim direk adrese gelirdi (verdiğim adres dükkan adresi). Bu sefer böyle yapmışlar. Apartmandan bir komşu getirdi bu sizeymiş diye. Paketi açılmıştı ama üründe herhangi bir sorun yoktu. Neyse bakın yine uzadı laf. Ürünün linkini arıyorsanız burada.

meizupro6kilif2

40- Meizu Pro 6 Kırılmaz Ekran Koruyucu 2’li ($5,28)

40’ıncı ürün, bu yazıdaki son ürün, yine Meizu Pro 6 için aldığım bir ürün. Ancak bu sefer kırılmaz ekran koruyucu. Belirttiğim fiyat 2 adet fiyatı. Siyah ve beyaz renk seçeneği bulunuyor. Ekran koruyucu nasıl renkli olur diyorsanız anlatayım, ekran koruyucunun ekran hizasına gelen kısımlar haricindeki bölgeler renkli. Ürünün linki burada ama dikkat edin, aynı ilanda farklı telefon modelleri için ekran koruyucular da yer alıyor. Sadece 2 haftada elime ulaştığını da belirtmek istiyorum.

meizupro6kirilmaz




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı