Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 542 1

Tablo ve Kanvas Tablo Üzerine Türkiye’nin En Büyük Arşivi

Tablo kelimesi TDK’ya göre, ”bez, tahta, kâğıt gibi maddeler üzerine yapılmış yağlıboya, suluboya, pastel ya da karakalem resim.” anlamını taşımaktadır. Sanatsever kişiliğe sahip insanların değişmezi olan tablolar; her insanın odasında ilgisine göre değişir; onları tanımamızda faydalı olur. Bu bakımdan birinin odasını yahut iş yerini ilk kez ziyaret ettiğimizde gözümüze ilk çarpan kısım tablolardır. Küçük olması, rahatlıkla taşınabilmesi itibariyle hediyelik eşya olarak kullanımları da epey yaygındır.

En Güzel Hediyelik Eşya

Kanvas tablolar ise normal tablolardan farklı şekilde oluşturulurlar. Kanvas tablo genellikle İtalyan Şase adında takribî 3 cm kalındığında ve 4 cm genişliğinde kurutularak, fırınlanan ahşaptan yapılır. Bu bakımdan göze daha güzel görünürler. Kanvas tablolarda normal tablolarda görülen asma aparat kısmına rastlanılmaz. Bir çivi vasıtasıyla duvara yerleştirilir; onunla bir ahenk kazanırlar. Askı aparatının kullanılması  ipi tutturulması için gereken vidayla birleşince göze hoş gelen bir görüntü oluşmamaktadır. Üstelik bu yolla oluşturulan tablolar sürekli duvarla temas ettikleri için her hangi bir etki durumunda sallanırlar. Bundan dolayı tabloların çiviye oturtulması tercih edilir. Bu hususta size tavsiyemiz şudur:  Tabloların her biri için aralarında 20 cm bırakacak şekilde iki çivi çakın. Sonra tablonuza zarar vermeyecek şekilde üzerlerine oturtmaya çalışın. İşlemi başarıyla tamamladığınızda tablonun bir başka güzel durduğunu; başka bir kimlik kazandığını göreceksiniz.

Evlerimizin olmazsa olmaz dekorasyon ürünlerinin başında gelen tabloların günümüzde en çok tercih edileni kanvas tablolardır. Kanvas tabloların çok popüler olduğu günümüzde satın aldığınız tablonun kalitesi ve üretildiği malzemeler çok ama çok önemlidir. Kanvas tablo alırken özellikle aldığınız firmanın kalitesine ve firma yorumlarına çok dikkat edin.

Odaların Vazgeçilmezi

Tablolar, bulundukları odaya ruh katarlar.  Duvarlarda yalınlık bazen göze hoş gelmez. Bu yüzden o noktalar genelde doldurulmak, bir şeyle kapatılmak istenir. Bunun en iyi yolu da bir tablo almaktır. Neredeyse herkesin odasında bir tabloya rastlamamız da bunun bir göstergesidir.

İlginizi Çekebilir:  İstanbul Thomas Servis

Herkese Hitap Ederler

tabloshop.com gibi bazı kaliteli tasarım siteleri ürettikleri tablo modelleri bakımından eşi benzeri görülmemiş bir çeşitlik sunuyor.  tabloshop.com ürettiği tabloları;Tarihsel, Modern ve Diğer kısımları olmak üzere üçe ayırarak,  herkese hitap etmenin yolunu bulmuşlar. Bu alandaki rakiplerini incelediğimizde gerçekten göze çarpacak kadar başarılılar. Bu sektördeki yatırımların azlığı ve talebin çokluğu göz önünde bulundurulduğunda tabloseverlerin ilgisini günbegün daha çok çekiyorlar.

Not: Bu yazı; Tablo Shop sitesinde yer alan görsellerden ve makalelerden derlenerek hazırlanmıştır.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“Tablo ve Kanvas Tablo Üzerine Türkiye’nin En Büyük Arşivi” üzerine 1 yorum

  1. tablo modelleri dedi ki:

    Tablo modelleri ve kalitesi konusunda güzel bir siteyi kaynak olarak ele almışsınız. En güzel tablo modelleri için tercih edilebilir. Zengin bir içerik oluşturup paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı