Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 302 0

Döşemelik Kumaş Seçimlerinde Dikkat Edilmesi Gerekilenler

Evinizde değişiklik yapmak ama çok da para harcamamak istiyorsanız koltuk veya sandalyelerinizin döşemelerini değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Son zamanlarda trend olan döşemelik kumaş ile farklı alternatifler yaratmak evinizde yeni bir renk ortaya koymanızı sağlayacaktır. Tabi döşeme yapmaya geçmeden önce dikkat etmeniz gereken şeyler var.

Döşemelik kumaş seçimi

Koltuklarınızın yeni tarzına karar vermeden önce sahip olduğunuz mobilyanın özelliklerine, iskelet yapısına, nerede kullanılacağına ve ortamdaki ev tekstili ürünleri ile uyumuna dikkat etmenizde fayda bulunmaktadır. Her renk her ortamda güzel görünmeyeceği gibi dükkanda çok beğendiğiniz bir kumaş sizin koltuklarınız için aslında çok kötü bir tercih olabilir. Bu nedenle karar vermeden önce koltuklarınızı bu konuda deneyimli birine göstermeniz sizin yararınıza olacaktır.

Ayrıca kumaş seçerken kullanacağınız alana göre leke tutmama ve su geçirmeme gibi özelliklere sahip olmasını tercih etmekte fayda var. Mutfak sandalyelerinizde oluşacak yemek kirleri kolayca temizlenebilir olmalı veya misafir çocuklarının koltuklara döktükleri meyve suları, süngere geçmeden kumaş üzerinden akıp gidebilmelidir.

Sıcak şehirlerde yaşayanlar derinin o muhteşem cazibesine rağmen yaz aylarında terletici özelliği olması nedeniyle bu konuda geri durmak isteyebilirler. Döşemelik kumaş seçimi sırasında evinizin genel uyumuna yakın bir ürün tercih etmeniz keyifli bir ortam oluşturmanızı sağlar.

Döşemelik kumaşlarda desen

Desenli koltuk modası geçmiş gibi görünse de düz renk kumaşlarla sade desenlerin kullanımı ortaya çok hoş bir ürünün çıkmasını sağlayabilir. Eviniz için en güzeli sizin belirleyebilecek olmanız açısında desenli ürünler konusunda çok fazla yorum imkanımız bulunmamaktadır. Ama çok karışık desenler hem göz yorucu olduğundan hem de diğer eşyalarla uyumu zorlaştırdığından tercih edilmemesi tavsiye edilmektedir.

Döşemelik kumaşların hemen hemen her yerde kullanılmasından dolayı ve döşemelik kumaşlara çok ihtiyaç duyduğumuzdan dolayı döşemelik kumaşların kaliteleri çok ama çok önemlidir. Döşemelik kumaş satın alırken firmanın internetteki yorumlarına ,firmanın büyüklüğüne ve sattığı ürünlerin kalitesini araştırmanızı öneriyoruz.

İlginizi Çekebilir:  Ataşehir Airfel Kombi Servisi

Fiyatlar

Döşemelik kumaş fiyatları üründen ürüne değişiklik gösterdiği gibi şehirden şehre de değişiklik arz etmektedir. Büyük şehirlerde hem daha fazla çeşit hem de daha uygun fiyatlarla kumaşlar bulabilir ve daha tecrübeli ustalar ile iş yapabilirsiniz. Küçük şehirlerde ise bu konuda isim yapmış mağazalara bakmanızda fayda var. Bazen tercihleriniz yeni bir koltuk almaktan daha maliyetli olabilecektir.  Bu nedenle bütçenize dikkat ederek alışverişe başlamalısınız.

Bu makale, Sinay.com.tr sitesinde yer alan yazı ve görsellerden derlenerek hazırlanmıştır.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı