Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 270 0

Bayanlar İçin 2017 Trendi Güzellik ve Bakım Sırları

2017’de de güzelliğinizi en güzel şekilde yansıtın diye sizin için ünlülerin ve onların bakım ekiplerinin sırlarını derledik. Bilgizar.com ekibinin yaptığı bu çalışma ile cilt bakımında yeni bir vizyona sahip olacaksınız.

Saç Bakımında Duymadıklarınız

Ünlülerin nasıl parlak ve dolgun saçlara sahip olduğunu biliyor musunuz? Hiç bilmediğiniz saç bakım sırları ile. Örneğin saç kreminizi buzdolabında tutmak hem daha uzun bir süre dayanması hem de daha etkili olmasını sağlayacaktır. Ya da evde kendinize fön çekerken saç fırçanızı bir müddet sıcak fön makinesine tutmak fırçanın yorulup yumuşayarak saça sarılmasının önüne geçecektir. Veya kulak üstü, saç ayrımı ve saç çizgisindeki saçlarınızı sabitlemek istiyorsanız kaş fırçanıza sabitleyici sıkarak buralara uygulayabilirsiniz. Bu sayede uçuşan küçük saçlardan kurtulacaksınız. Ayrıca organik badem yağı ile kuru saçlarınızı 30 dakika içerisinde nemlendirebilirsiniz. Ardından yıkayıp bol suyla durulamayı unutmayın.

Vücudunuza doğru bakabiliyor musunuz?

Tülin Şahin’in geçtiğimiz günlerde yayınladığı vücut bakımı sırları makalesinde bahsettiği bazı önemli detaylar aslında cildinizi güzelleştirmek için çok önemli ipuçları içeriyor. Banyo sürelerine değinen yazar 37-38 derece olarak ayarlanmış suyla yapılan banyonun cilde daha iyi geldiğini ve 15-20 dakikadan fazla duşta kalmanın deri ve kan dolaşımı üzerinde olumsuz etkileri olduğunu açıkladı. Ayrıca duş jeli satın alırken yoğun nem içeren ürünleri öneren güzel, duşa girmeden önce vücudu kuru bir fırça ile dairesel olarak fırçalamanın yağ depolarını parçalamak ve cilt dokusunu yenilemek için oldukça faydalı olduğunu belirtti.

Tüm kadınlar, güzellikleri için çok zaman harcamakta ve kozmetik sektörü günümüzde çok büyük bir sektör haline gelmiş durumda. Her gün çıkan yeni ürünler, yeni güzellik sırları, makyaj trendleri kadınların bu ihtiyacına yeni çözümler üretmektedirler. Son olarak şunu söyleyebiliriz; Çirkin kadın yoktur. Bakımsız kadın vardır…

İlginizi Çekebilir:  Kartal Protherm Kombi Tamir Servisi

Yüz güzelleştirme uygulamaları

Kan akışının cildi güzelleştirdiği genel bir bilgidir. Bu nedenle sabah kalktığınızda gerdirme hareketleri yapmak kan akışınızı hızlandıracak ve güne ışıl ışıl başlamanızı sağlayacaktır. Ayrıca sabah pencerenizi açarak temiz hava ile nefes egzersizleri yapmanız oksijenin vücudunuzu uyandırmasını sağlayacaktır. Ayrıca her gün cilt temizliği yapmak, cilt nemlendiricileri ile temizlik sonrası cildi nemlendirmek zaten bildiğiniz yüz bakımı sırları. Bunların yanında Türk kahvesi telvesi ile cilde peeling yapmak haftada bir tercih edilebilir. Organik mısır unu kullanılarak da cildinize peeling yapabilirsiniz. Güne başlarken limonlu su içmek de sadece yüzünüz için değil tüm vücudunuz için gerekli ve faydalı bir uygulamadır. Günlük detoks ihtiyacınızı sabah bir bardak limonlu su ile giderebilirsiniz.

Bilgizar.com’un sizin için derlediği kür tariflerine de bakmanızı tavsiye ederiz.

Bu yazı, Bilgizar.com sitesinde yer alan bilgilerden ve görsellerden derlenerek hazırlanmıştır.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı