Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Mobil 435 0

Snapchat’e Bir Rakip Daha!

Apple ile ilgili olarak gündeme gelen son bilgilere göre Apple, Snapchat‘i olumsuz yönde etkileyebilecek bir uygulama üzerinde çalışıyor. Son dönemlerde farklı sektörlere giriş yapan Apple, son projesiyle Snapchat’i hedef alıyor.

İnternetin her alanında olmayı hedefleyen sosyal medya devi Facebook, popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram ve internet üzerinden mesajlaşma/konuşma uygulaması WhatsApp‘ı satın almıştı. Snapchat’i de bünyesine katmak isteyen Facebook, bunu başaramamıştı. Snapchat’i satın alamayan Facebook, Instagram Stories (Instagram Hikayeleri) özelliğini duyurarak Snapchat kitlesini kendisine çekmeyi hedeflemişti.

Şimdi ise Apple, Snapchat’e rakip bir uygulama üzerinde çalışıyor. Aslında Apple’ın üzerinde çalıştığı uygulamanın amacı fotoğraf ve video düzenlemeleri. iPhone ve iPad’lerde kullanılabilecek uygulamayla 60 saniyeden daha kısa uzunlukta çektiğiniz videolara çeşitli efektler ekleyebilecek ve düzenlemeler yapabileceksiniz.

Snapchat’teki gibi hikaye özelliğinin bulunmayacağı uygulamayı sosyal medya hesaplarınıza bağlayarak sosyal medya hesaplarınızda paylaşım yapabileceksiniz.

İlginizi Çekebilir:  Facebook 24 Saat Canlı Yayın Özelliği



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı