Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Apple ve IPA 418 0

iPhone Satışları 1 Milyar Rakamına Ulaştı

Akıllı telefon sektörünün baş rollerinden olan iPhone bir başarıya daha imza attı. Apple’ın sektörde hep zirvede kalmasını sağlayan iPhone çok ciddi satış rakamlarına ulaşarak şirketin yüzünü güldürmüştü.

Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde düzenlenen şirket çalışanları buluşmasında, şirketin CEO’su Tim Cook tarafından son 10 yılda 1 milyar satış rakamına ulaşıldığı açıklandı.

iphone

Tim Cook yaptığı açıklamada “iPhone, artık sektöre yön veren, gelmiş geçmiş en önemli ve en başarılı ürünlerin biri haline geldi.” açıklamasında bulundu. “Geçtiğimiz hafta içinde Apple için bir kilometre taşını daha geride bıraktık ve toplamda 1 milyarıncı iPhone’u da satmış bulunduk. Biz en fazla ürün yapan değil en iyi ürün yapan şirket olmayı seçtik. Bizi diğerlerinden farklı kılan şey işte budur.” diyerek sözlerine devam etti.

1 milyar iPhone satılmasına rağmen iPhone satışlarının şu anda iyi olduğu söylenemez. Bir süre önce şirket, yılın 3. çeyreği finansal tablosunu açıklamıştı. Ve bu tabloya göre iPhone satışları çok büyük bir oranda düşüş yaşamıştı.

İlginizi Çekebilir:  App Store'da Günün Ücretsiz Uygulaması (2.10.2014)



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Furkan Kadıoğlu {Furkan Kadıoğlu}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı