Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnceleme 1.273 0

Tüm AliExpress Siparişlerim

Merhabalar, bu yazımda AliExpress’ten sipariş etmiş olduğum elime ulaşan veya ulaşmayan tüm ürünleri sizler için derledim. Ürünlerin isimlerinin yanına yazmış olduğum fiyatlar, benim ürünleri satın aldığım fiyatlardır. Ürünlerin fiyatları değişmiş olabilir ve bazı ürünler yayından kaldırılmış olabilir.

1- Samsung Galaxy A5 Kılıf ($3,29)

Bir arkadaşım için 15 Nisan 2015’de sipariş etmiştim. Ne kadar sürede bana ulaştığını tam olarak hatırlamıyorum ancak yaklaşık bir ayda elime ulaştı. 3,29 dolara aldığım ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

urun1

2- Samsung Galaxy A5 Çerçeve Kılıf ($1,66)

Yine aynı arkadaşım için 15 Nisan 2015’de sipariş ettiğim ürün yaklaşık bir ayda elime ulaşmıştı. Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

urun2

3- Samsung Galaxy A5 Kılıf ($4,54)

Aynı arkadaşıma aldığım son ürün. Yine aynı tarihte (15 Nisan 2015) sipariş etmiştim. Yaklaşık olarak bir ayda elime ulaşmıştı. Ürünün linki burada.

URUN3

4- iPhone 4S Kılıf ($1,49)

Kardan adamlı şeffaf bir kılıftı. Kardeşim için sipariş etmiştik. Yaklaşık olarak 40 günde elimize ulaştı. Ürünün linkini buraya bırakıyorum.

urun4

5- LG G2 Kılıf ($1,69)

Kendim için verdiğim ilk sipariş. Cep telefonum için sipariş ettiğim yarı şeffaf bir kılıf. Yaklaşık 35 günde geldi. Ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

urun5

6- iPhone 4S Kılıf ($0,92)

Kardeşim için gayet uygun bir fiyata sipariş etmiştik. Yine 30 gün gibi bir sürede ulaştı. Ürün için tıklayın.

urun6

7- LG G2 Şeffaf Kılıf ($0,49)

25 günde elime ulaşmıştı. Kılıfın kenarlarının rengi iyice değişmeye başladı. İlk kullandığım zamanlarda kılıf fark edilmiyordu bile. Ancak şu an durum öyle değil. Ürün için buraya tıklayın.

urun7

8- iPad 4 Kılıf ($8,73)

Gayet hoşuma giden ve o zamanlar Edirne’de bulamadığım bir kılıftı. Şu an var mıdır, bilmiyorum. Ancak o zamanlar Edirne’de en adi iPad kılıfları 15 TL’den başlıyordu. Buna benzer ancak kapak kısmı üçgen hale getirilemeyen kılıflar 50 TL civarındaydı. Ben gayet uygun bir fiyata aldım bu kılıfı. Hem de 2 tane. Unutmadan, ürünler 24-25 günde elime ulaştı. Ürünü görmek isteyenler buradaki bağlantıyı kullanabilir.

İlginizi Çekebilir:  AliExpress'ten Kargo Var #6: 1$ Kol Saati ve Dahası

urun8

9- LG G2 Stantlı Kılıf ($2,75)

Ürünün ismini pek iyi yazmamış olabilirim, resimlerinden de inceleyebilirsiniz zaten. Pek hoşuma gitmeyen bir kılıf. Pek kullanışlı değil açıkçası. Yine de linkini buraya bırakıyorum.

urun9

10- Akıllı Tuş ($0,29)

İki tane sipariş ettiğim akıllı tuşları, LG G2 ve Samsung Galaxy Note 2’de çalıştıramadık. Satıcıyla iletişim kurduğumda o iki cihazın desteklenmediğini söyledi. Yaklaşık 40 günde elime ulaşan ürünün AliExpress sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.

urun10

11- LG G2 Kapaklı Kılıf ($1,88)

Kapağı iyi kapanmadığı için ürünü fazla sevmedim. Bu yüzden sadece birkaç gün kullandım. Çekmecede duruyor şu an. Bu kılıf 27 günde elime ulaşmıştı. Ürün linki.

urun11

12- Samsung Galaxy Note 5 VERUS Kılıf ($3,69)

Sahte midir değil midir, bilmem. Bu sefer başka bir arkadaşım için sipariş etmiştik. Yaklaşık 45 günde ulaştı. Ürünü incelemek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

urun12

13- Yaka Mikrofonu ($3,50)

Tam bir ayda elime ulaşan yaka mikrofonunun kablosu 1,1 metre. Ürünle ilgili detaylı bilgiyi, ürünün AliExpress sayfasında bulabilirsiniz.

urun13

14- Erkek Cüzdan ($3,97)

Bu cüzdanın 3 farklı renginden de sipariş etmiştim. 24-25 günde elime ulaşan cüzdanlar fiyatına göre güzel. Sadece biraz zor kapanıyor. Masaya koyduğunuzda kabarık duruyor. YouTube‘da kutu açılışı videosunu da paylaşmıştım. Ürünün linki burada.

urun14

15- Cep Telefonu Kamerası Lensi 3’lü ($1,98)

22 Mayıs 2016 tarihinde sipariş etmiş olduğum ürün 30 günde elime ulaştı. Fiyatı oldukça düşük. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

urun15

16- Cep Telefonu Kamerası Lensi 8x Zoom ($5,58)

Fiyatı fazla yüksek olmayan bir lens. 20 gün gibi bir sürede elime ulaştı. YouTube‘da kutu açılışı videosunu da paylaşmıştım. Fazla uzatmadan ürünün linkini vereyim.

urun16

17- EKEN H9 Aksiyon Kamerası ($89,88)

Tüm ekipmanlarıyla birlikte satın aldığım aksiyon kamerası 12 günde elime ulaştı. Satıcı uçakla göndermiş. Türkiye’deki işlem görmeseydi çok daha kısa sürede bana ulaşırdı. Yani satıcı gayet hızlı. Ürüne şuradan ulaşabilirsiniz. Ürünle ilgili kutu açılış videosuna ve test çekimlerine de buradaki yazımdan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  HP Slate 7 İnceleme

urun17

18- Aksiyon Kamerası İçin Monopod ($3,88) 

24-25 günde elime ulaştı. Aksiyon kamerasını aldığım aynı satıcıdan aldım bu ürünü de. Aksiyon kamerası 12 günde gelince bunun da hızlı geleceğini düşündüm ama hayal kırıklığına uğradım. Bu ürüne aksiyon kamerasını bağlıyorsunuz ve aksiyon kamerası bu sayede suyun içince batmıyor. Ürüne buradan, YouTube’da yer alan kutu açılışı videosuna ise buradan erişebilirsiniz.

urun18

19- USB Led Lamba ($1,03)

Açıkçası bu ürünü, fiyatı uygun olduğu için sipariş ettim. 5 Haziran 2016’da sipariş ettiğim ürün henüz elime ulaşmadı (bugün 23 Haziran 2016). Birkaç gün içerisinde elime ulaşmasını umuyorum. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

urun19

20- Çeşitli Şarj Kabloları ($0,94 – $2,02 arası)

Sağlam olması için kumaş sarımlı olan şarj kablolarından sipariş ettim. Farklı cihazlar için farklı renk ve boyutlarda, toplamda 5 adet sipariş ettiğim ürünlere buradan, buradan ve şuradan erişebilirsiniz. Şarj kablolarının bazılarını 5 Haziran’da, bazılarını 10 Haziran’da, bazılarını da 14 Haziran 2016’da sipariş ettim. Henüz hiçbiri elime ulaşmadı.

urun20

21- Laptop Soğutucu ($2,96)

Laptop soğutucuya ihtiyacım vardı, uygun görünce hemen sipariş verdim. Çok uygun fiyatı var. Ürün kalitesi hakkında bir bilgim yok. Ürün ortalama 7 haftada elime ulaştı. Ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

urun21

22- EVA Küçük Çanta ($1,24)

Çok ufak boyutlara sahip bu çantaya kulaklık, bozuk para, SD kart gibi şeyler koyabilirsiniz. Ben daha çok yazın sahile giderken kullanacağım muhtemelen. Yaklaşık 1 buçuk ayda geldi. Ürünün linki burada.

urun22

23- LG G2 Damperli Ekran Koruyucu ($1,79)

Fiyatı gayet uygun. Ürün yorumlarına baktığımızda da genelde yorumlar 5 yıldızlı, alanlar memnun kalmış gibi gözüküyor. Bakalım, biz de göreceğiz. Ürün 2 ay gibi bir sürede geldi. Ürünün linkini de buraya bırakıyorum.

urun23

24-40. Tıklayın!




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı