Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Android ve APK 1.031 2

Facebook Messenger SMS Gönderecek

Sosyal medya devi Facebook’un geliştirdiği Facebook Messenger, yeni bir özelliği kullanıcılarına sunacak. Facebook Messenger, Android işletim sistemli akıllı telefonlara SMS gönderecek. Kullanıcılara yeni deneyimler sunan Facebook, bu yeni özelliği ile sektörde ki rakibi Twitter’a fark atacak gibi duruyor. Detaylar haberimizin devam kısmında yer alıyor…

İnternet ağının soğuk savaşlarından biri de, sosyal medya platformları arasında geçiyor hiç şüphesiz. 3 platformda milyonlarca ve hatta milyarlarca kullanıcıya sahip olan Facebook, Twitter ve Snapchat arasında büyük rekabet söz konusu. Kullanıcı odaklı yapılan geliştirmeler ve dâhil edilen yenilikler, sosyal medya platformlarında rekabetin büyümesine zemin hazırladı. Her geçen gün eklenen yenilikler, insanları sosyal medya kullanımına teşvik ediyor. Bünyesine yeni özellikler katarak baştan aşağı yenilenen Facebook, bu platformda başı çekiyor.

facebook-messenger-uygulamasi

Sosyal medya devi Facebook, son yıllarda ufak gibi görünen fakat ciddi anlamda büyük yenilikleri son kullanıcılara sundu. Uzun süredir alışılagelen beğen butonunun zenginleşmesi, yorumların düzenlenebilmesi, yorumlara fotoğraflı yanıtlar verilmesi, canlı yayın özelliği ve buna benzer birçok yenilik Facebook’un bünyesine girmişti. Facebook’un sıradaki yeniliği ise, Messenger yolu ile gelecek.

Facebook Messenger Üzerinden SMS Gönderilebilecek

Facebook-Messenger-FBM

Haberimizin açıklama kısmında konuya farklı bir açıdan değindik. Fakat durum aynı kapıya çıkmakta. Facebook’un Messenger yolu ile getirdiği yenilik sayesinde artık kullanıcılar birbirlerine Facebook Messenger ile SMS gönderebilecek. Bugün itibariyle kullanıma sunulan özellik, Android tabanlı kullanıcılar tarafından kullanılabilecek.

Facebook’un mesajlaşma platformundan sorumlu başkanı David Marcus, gelen özelliğin Android kullanıcılarına açık olduğunu ve kullanıcıların yaşadığı SMS ihtiyaçlarının Messenger üzerinden karşılanabileceğini açıkladı.

SMS Özelliğinin Kullanılması İçin…

Facebook Messenger ile Facebook bünyesine katılan bu yeniliğin kullanılabilmesi için yeni gelen güncellemenin yapılması gerekmekte. David Markus aynı zamanda, Messenger platformunun yeniliklere açık olduğunu ve birçok yeniliğin Facebook Messenger ile buluşacağını ifade etti.

İlginizi Çekebilir:  Pou Hileli Mod Apk 1.4.67 İndir (Pou Sınırsız Para Hilesi)



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Muhammed Ahmet İslamoğlu {Editor Muhammed}

“Facebook Messenger SMS Gönderecek” üzerine 2 yorum

  1. kahv6.net dedi ki:

    sosyal medyadan uzak durmak bence en iyisi burayada bekleriz.

  2. ibrahim özdemir dedi ki:

    Hadi hayırlısı bakalm daha neler çıkacak önce canlı yayın sonra sms 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı