Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnceleme 1.042 0

ZTE Nubia Z11 Max Sızıntısı Yaşandı

Çin lokasyonlu teknoloji lideri firma ZTE, uzun süredir gündemden düşmeyen yeni akıllı telefonu Nubia Z11 Max’e yönelik sızıntılar yaşadı. Yapılan sızıntılarda Nubia Z11 Max’in teknik özellikleri tamamen ortaya çıktı denilebilir. Üst seviye akıllı telefon kategorisinde yer alacak telefonun teknik özellikleri de yerinde. Detaylar haberimizde yer alıyor…

nubia z11 ekran boyutu

Akıllı telefon sektöründe yaşanan hareketlilik, özellikle Çinli firmalar tarafından yaşanıyor. Çok uluslu firmaların yeni amirallerini tanıtmaları ile birlikte piyasa Çinli firmalara kaldı. Akıllı telefon pazarına yeni cihazlar sunan Çinli firmalar, kullanıcılar tarafından gelen talepleri değerlendirerek yeni model akıllı telefonlarını kullanıcıların beklentileri doğrultusunda pazara sunuyor. Genel olarak orta ve üst seviyeye dokunan akıllı telefonlar, kullanıcıların da ilgisini çekmeyi başarıyor.

Teknoloji sektöründe faaliyet gösteren Çin lokasyonlu firmalardan ZTE, geçtiğimiz günlerde duyurduğu akıllı telefonunun ardından, yeni akıllı telefonuna dair sızıntıları önleyemedi. Çin’in teknoloji liderlerinden olan firma, şık tasarımlı yeni akıllı telefonu Nubia Z11 Max’de yüksek teknik özelliklere yer vermiş. Akıllı cihazın özelliklerine değinelim…

Nubia-Z11-Max-teknik-özellikler

ZTE Nubia Z11 Max Teknik Özellikler

Çinli elektronik donanım ve akıllı telefon üreticisi ZTE, yeni akıllı telefonunda kullanıcı beklentilerini karşılamayı hedeflemiş. Cihaz, %83.27 oranında ekran kasaya sahip. Cihazın ekran paneli 6 inç büyüklüğünde ve Full HD IPS ekran olarak karşımızda. 6 inçlik ekran ile phablet pazarına da el atacak. Nubia Z11 Max, güç konusunda Qualcomm’un işlemcisi ile ön plana çıkıyor. 4+4 çekirdekli Snapdragon 652 işlemci birimine sahip olan cihaz, grafik birimi adına Adreno 510’a sahip.

Cihazın RAM kapasitesi 4 GB olarak belirlenirken, 64 GB dâhili depolama alanı ile geldi. Aynı zamanda cihazın depolama alanı, microSD kart ile arttırılabilmekte. Bu sayede kullanıcılar, cihazın hafızasının yetmemesi durumunda hafıza yükseltebilecekler.

İlginizi Çekebilir:  Uygulama İncelemesi: BlaBlaCar

Kamera ve Batarya Yönünden İddialı

Arka tarafında 16 MP çözünürlüklü kameraya sahip olan Nubia Z11 Max’in ön tarafında ise 8 MP kamera yer alıyor. Çift SIM kart, LTE, parmak izi okuyucu gibi özelliklere sahip olan cihaz, raflardaki yerini Android 5.1.1 işletim sistemi ile alacak. 138 gr. ağırlığında ki akıllı telefon, 4000 mAh bataryaya da sahip.

nubia z11 max

Cihaz, 7 Haziran’da düzenlenecek bir etkinlik ile birlikte tanıtılacak.

 




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Muhammed Ahmet İslamoğlu {Editor Muhammed}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı