Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 550 0

Twitter’a Periscope Bağlantı Tuşu Geliyor

Sosyal medya sitesi Twitter, canlı yayın uygulaması Periscope’a yönelik yeni bir özellik getiriyor. Yeni gelecek özellik ile artık Twitter’dan direkt olarak Periscope’a bağlanılabilecek. ‘Go Live’ butonu ile Periscope’a direkt olarak bağlanmayı sağlayacak özellik ile ilgili detay haberimizde…

twitter periscope

Sosyal ağ, her geçen gün genişlemeye devam ediyor. İnternet kullanıcıları, sosyal ağ hesaplarında günlerinin yarısını geçirmekteler.  Bu sayede sosyal ağ, kullanıcıların beklentileri yönünde yenilik ve gelişmeler gösteriyor. Bazı sosyal medya siteleri/uygulamaları, baştan aşağı yenilenerek yeni bir vizyon oluşturmayı hedefliyor. Sosyal medya siteleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamaktan da geri kalmıyor. Bu beklentilerin en başında ise, son dönemin en popüler hizmeti canlı yayın geliyor. Canlı yayın, sosyal medya ortamında ilk olarak sosyal ağ Twitter’ın uygulaması olan Periscope ile başladı denilebilir. YouTube’da da yine canlı yayın hizmeti sağlanıyordu ancak, Periscope yoğun olarak kullanılmaktaydı.

Twitter’ın servisi Periscope, dünya üzerinde çok yaygın olarak kullanılmakta. Bu sayede sosyal ağ ortamında varlığını sürdürmede büyük önem taşıyan Periscope, Twitter’ın kullanıcı beklentilerini de sağlamakta görevli oluyor. Sosyal medyanın lideri olarak bilinen Facebook ise, Twitter’ın Periscope uygulamasına karşı kayıtsız kalmadı. Sosyal medya devi Facebook, ilk olarak onaylı sayfalara getirdiği canlı yayın özelliğini geçtiğimiz hafta tüm kullanıcılarına açmıştı. Facebook’un bu hamlesi, Twitter’ın Periscope uygulaması üzerinde ciddi bir etki yarattı elbette. Facebook’un arka arkaya gelen yenilik çalışmasına, Twitter’da karşılık vermek istiyor.

Twitter’dan ‘Go Live’ Butonu

periscope

Sosyal medya sitesi Twitter, son dönemlerde popüler hâle gelen canlı yayın hizmetine yönelik uygulaması Periscope için yeni bir özelliğin çalışmaları ile ilgilenmekte. Twitter, kullanıcıları direkt olarak Periscope’a bağlanabilmesi için ‘Go Live’ butonu yeniliğini getirecek. Bu yenilik sayesinde kullanıcılar, vakit kaybetmeden direkt olarak Periscope’a bağlanabilecek.

İlginizi Çekebilir:  Instagram'a Giriş Yapılamıyor!

Twitter’ın bu yeniliğinin ne zaman kullanıma sunulacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Fakat Facebook karşısında boş durmak istemeyen Twitter, yeni özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkmak istiyor.




ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Muhammed Ahmet İslamoğlu {Editor Muhammed}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı