Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sosyal Medya 647 0

Facebook 24 Saat Canlı Yayın Özelliği

Sosyal medya devi Facebook, bütün kullanıcılara sunduğu canlı yayın hizmetine bir yenilik daha ekleyecek. Canlı yayın özelliğini kademe kademe kullanıcılara sunan sosyal medya devi, yayın haritası özelliğinin ardından 24 saat kesintisiz canlı yayın imkânını kullanıcılara sunacak. Konuyla ilgili detaylar haberimizin devamında yer almakta…

facebook canlı yayın

Sosyal medyada yenilik ve gelişmeler tüm hızı ile devam ediyor. Sosyal medya devi Facebook, bu alanda en etkili isimlerden. Twitter’dan sonra canlı yayın hizmetini bünyesine katan sosyal medya devi, bu hizmete ilişkin yeniliklere de devam ediyor. Masaüstü platformlarında canlı video özelliği ile dünya haritası üzerinde kullanıcılara yayın aktarmakta. Canlı yayın özelliğine ilişkin yeniliklerine devam eden Facebook, 24 saat kesintisiz yayın yapma imkânını sunacak.

Facebook’un canlı yayın hizmetine yönelik yaptığı yenilik sayesinde, kullanıcılar artık 24 saat boyunca kesintisiz canlı yayın yapabilecek. Canlı yayın servisine gelen bu özellik, genel anlamda belgesel, doğa, tanıtım videoları ve televizyon yayınlarına yönelik fayda sağlayacak.

facebook-ta-canli-yayin-nasil-yapilir

Yayınlar Kaydedilebilecek

Kullanıcılara sunulan ve şuanda aktif olan canlı yayın hizmetinde, yayınların kaydedilmesine yönelik sıkıntılar yaşanıyordu. Bu sorunu odağına alan sosyal medya devi, yayının bitmesi ile birlikte tekrar izlenebilmesinin mümkün olduğunu ifade etti. Probleme yönelik bütün sorunlar ortadan kaldırıldı.

Kullanıcılar, Twitter’ın canlı yayın servisi Periscope’da bulunan görüş bildirme ve beğeni gönderme özelliklerinin Facebook canlı yayın servisinde de bulunması gerektiğini ifade ediyor. Facebook ise bu görüşlere kayıtsız kalmıyor ve bu özelliklerin önüne engel olan ne varsa kaldırmayı planlıyor. Yani yakın zamanda Facebook’un canlı yayın servisinde de bu özellikleri görebileceğiz.

İlginizi Çekebilir:  Instagram Hesapları Kapatılıyor!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Muhammed Ahmet İslamoğlu {Editor Muhammed}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı