Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Android ve APK 1.041 0

Android N, Android Namık Olarak Mı Gelecek?

Google’ın yeni işletim sistemi Android 7.0 için Google, isim belirleme hakkını kullanıcılara vermişti. Google’ın bu hamlesi, Türkiye’nin fenomen sosyal sitesi İnci Sözlük’ü de harekete geçirdi. Daha önce de birçok şekilde trolleme yapan İnci Sözlük, bu defa Google için iş başında. Detaylar haberimizin devamında yer almakta…

android-namik-haberi

Google’ın 18 – 20 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği Google I/O etkinliğinde Androd  7.0 tanıtılmıştı. Fakat bu etkinlikte beklenen olmadı. Google, yeni işletim sistemi Android N’in ismini açıklamadı. Herkesin bildiği gibi Google, yeni Android versiyonlarına tatlı isimleri veriyordu. Google bu kez bu hakkı kullanıcılarına verdi. Yeni Android versiyonu 7.0 için isim önerisi toplayan Google, bunun için yeni bir anket oluşturdu.

İnci Sözlük’ten Trolleme Girişimi

Google’ın bu hamlesine, İnci Sözlük kayıtsız kalmadı. İnci Sözlük’te açılan bir başlık ile Google’ın bu anketi trollenmek istendi. İnci Sözlük yazarları, Google’ı trollemek için yeni isim önerilerinde bulundu. En çok beğenilen isim önerisi ise Namık oldu ve İnci Sözlük kullanıcıları, Google’ın anketine katılarak NAMIK ismini yazdı.

android namık haberi

İnci Sözlük’te açılan başlık ile kullanıcıların Google’ı trollemesi için çağrı yapılıyor. Google’ın yeni Android sürümü 7.0, Android Namık olarak karşımıza çıkabilir. Eğer sizde bu ankete katılarak fikrinizi belirtmek istiyorsanız, Google’ın anket sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  En Çok Satılan Filmler



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Muhammed Ahmet İslamoğlu {Editor Muhammed}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı