Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 929 1

YapBiAlisveris.com ile Güvenli Alışveriş

Bir aile firması olan YapBiAlisveris.com, müşterilerine beklentilerini karşılayacak kalitede ürün sunmayı amaç edinmiştir.
YapBiAlisveris.com‘un amacı sadece satmak değil, gerçekten almak istediğiniz ürün için sipariş vermenizi sağlamak. Bu nedenle; tüm ürünlerde ürün hakkında her bilgiyi edinebilmeniz adına, ürün tanıtımını en iyi şekilde sağlayacak ve aklınızda herhangi bir soru işareti bırakmayacak video ve resimler yer alıyor.

1

Tüm Türkiye’ye aynı gün kargo imkanı sunanYapBiAlisveris.com‘da tamamladığınız alışverişlerinizde sürpriz hediyelerle karşılaşmak sizi şaşırtmasın.

“Kargo bedava ürünler”, “özel fiyatlı ürünler”, “yeni ürünler” gibi başlıklarla aradığınız şeyi en uyguna bulabileceğiniz YapBiAlisveris.com’da teknolojik ürünlerden ev ve ofis eşyalarına, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinden hediyelik ürünlere, giyimden otomobil aksesuarına onlarca kategoride binlerce ürüne ulaşabilirsiniz.

2

Kredi kartı ile tek çekim ödeme yapabilir veya 2 ile 9 taksit arasında takstili ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı ile ödeme işlemi esnasında, 3D güvenlik ile tüm bilgileriniz özel bir şifreleme yöntemi ile şifrelenir ve doğrudan bankanız üzerinden işleminiz gerçekleştirilir. Böylelikle, kredi kartı bilgileriniz hiçbir kimsenin eline geçmeyecektir.

Dilerseniz kapıda ödeme seçeneğini kullanarak, kapınızda ürünü teslim alırken kargo görevlisine ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Geniş ödeme seçeneklerine sahip YapBiAlisveris.com‘dan yapacağınız alışverişlerinizde havale / EFT ile ödeme seçeneğini de kullanabilmektesiniz.

YapBiAlisveris.com’da kullanılan 128-bit SSL protokolü ile tüm bilgileriniz şifrelenmektedir. Böylelikle hiçbir özel bilginiz üçüncü şahıslara iletilmemektedir.

İndirimli mutfak ürünlerini hemen incelemek için buraya tıklayınız.

Eğer yardıma ihtiyaç duyuyorsanız YapBiAlisveris.com destek hattını arayabilirsiniz.

YapBiAlisveris.com
0850 304 0 990

İlginizi Çekebilir:  Koltuk Yıkama Tecrübe Gerektirir



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“YapBiAlisveris.com ile Güvenli Alışveriş” üzerine 1 yorum

  1. Senem Adıgüzel dedi ki:

    saat 16:00 da aldığım ürünü hemen kargo yaptılar ertesi gün elimdeydi stokdan hemen gönderiyor müşteri kandırmacası yok fotoğraftaki ürünleri gönderiyorlar. tabi böyle olunca 4. kez alışveriş yapıyorum tavsiye ederim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı