Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





İnternet 585 0

Kiwi Neyin Nesi?

Merhaba arkadaşlar, bu yazımda son zamanlarda ortaya çıkan ve Facebook üzerinden sıkça davet aldığımız Kiwi’nin neyin nesi olduğundan bahsedeceğim.

Kiwi, Facebook’un yeni uygulamasıdır. Peki bu kadar çok ilgi gören ve herkes tarafından kullanılan peki bu, uygulama nasıl kullanılır? Bugün sizlere bu makalemde onu anlatacağım arkadaşlar. Soru sorma uygulaması olarak işlev gören bu uygulama ile istediğiniz kişilere soru sorarak yanıt alabilme imkanınız vardır. Yani bir sohbet uygulamasıdır, ask.fm‘in bir değişiği de denilebilir bu uygulamaya.

Kiwi’nin iOS ve Android programlarında uygulamaları da mevcuttur. Zaten asıl olarak uygulaması kullanılmaktadır. Web sitesi (kiwi.qa) pek yaygın değildir. Peki nasıl üye oluruz bu uygulamaya? Kiwi’ye giriş ekranından Facebook ile giriş yap diyebiliriz ya da e-posta yoluyla kayıt olabiliriz. Ancak şunu da unutmayın, Kiwi uygulamasını kullanan herkes, Facebook üzerinden arkadaşlarını otomatik olarak uygulamaya davet ediyor. En sinir olduğum özelliklerden birisi de bu.

Peki nasıl soru sorabiliriz?

Uygulama ana sayfasının sağ üst köşesindeki soru sorma simgesine dokunuyoruz. Sorumuzu yazıyoruz. ”Anonim olarak sor” kısmını işaretlersek sorumuz gizli bir şekilde paylaşılacaktır. Yani isminiz gözükmeyecektir.

İndirme linklerini hiç vermiyorum, uygulama marketlerinde kolaylıkla bulabilirsiniz zaten.

Başka bir makalede görüşmek üzere.

İlginizi Çekebilir:  WhatsApp mı, WeChat mi, Line mı?



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı