Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sosyal Medya 2.325 0

Facebook’ta Profil Fotoğrafları Neden Rengarenk Oldu?

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’un yeni getirdiği özellik ile birçok kullanıcı profil fotoğrafını kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi ve mor renklerle birleştirdi. Facebook’un yeni özelliği olan rengarenk profil fotoğraflarının ne anlama geldiğini hiç merak ettiniz mi?

Evlilik eşitliği ile beraber eşcinsel evliliklerin Amerika’nın tüm eyaletlerinde yaşanması dünya çapında büyük bir etki yarattı. Durum böyle olunca sosyal ağ devi Facebook da bu olaya kayıtsız kalmadı ve kutlama için uygulama yayınladı. Facebook tarafından yayınlanan Celebrate Pride uygulaması ile bir tıkla Facebook profilinizi gökkuşağı ile filtreleyin. Böylece bu büyük kutlamaya hemen katılabilirsiniz.

Profil fotoğrafını güncelleyen Facebook CEO’su Mark Zuckerberg ise karar ile ilgili “Ülkemiz tüm insanların eşit yaratıldığı sözü üzerine kurulmuştur ve bugün bu sözü gerçekleştirmek için bir adım daha attık. Sonunda aşklarını eşit yaşayabilecek ve yasalara karşısında eşit durumda olacak tüm arkadaşlarım ve toplumumuzdaki herkes adına çok mutluyum.” sözleriyle desteğini ve mutluluğunu ifade etti. Sözlerine toplumdaki eşitliği sağlamak için yapacak çok işimiz var ama doğru yolda ilerliyoruz diye devam eden Facebook CEO’su Mark Zuckerberg bu anlamlı gün ile ilgili açıklamasına son noktayı değiştirdiği profil fotoğrafı ile koydu.

https://www.facebook.com/celebratepride bağlantısı ile profil fotoğrafınıza gökkuşağı filtresi koyabilir ve anında profil fotoğrafınızı değiştirebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir:  Facebook Kapak Fotoğrafı ile Profil Fotoğrafını Uyumlu Yapma



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı