Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Wordpress 765 0

WordPress İletişim Formu Eklentileri

Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda sizlerle en kullanışlı WordPress iletişim formu eklentilerini paylaşacağım. Bu eklentileri WordPress tabanlı bir siteme eklerken internette araştırdım ve buldum. 

1. Eklenti: Contact Form 7
Bu eklenti sayesinde WordPress ile oluşturduğunuz blog veya web sitenize iletişim formu veya başka bir amaçta kullanmak üzere form ekleyebilirsiniz. Ajax tabanlı, CAPTCHA desteğine sahip bir iletişim formu eklentisi olan Contact Form 7, tek bir site üzerinde birden fazla iletişim formu oluşturmanıza da olanak sağlıyor.
2. Eklenti: Fast Secure Contact Form
Özel yönetim paneli sayesinde WordPress siteleri için gelişmiş seçeneklere sahip ve sınırsız sayıda iletişim formu oluşturabileceğiniz bir eklenti olan Fast Secure Contact Form ile kullanışlı formlar oluşturabilirsiniz. 
Şunu da belirteyim; ben Contact Form 7 eklentisini kullanırken doldurulan formun gitmemesi ve benim e-posta adresime bilgi gelmemesi sorunu yaşadım. Bu sorun hosting sağlayıcınızın mail() işlevini etkisizleştirmesinden kaynaklanıyor. Yani aynı durum “Fast Secure Contact Form” eklentisinde de meydana gelebilir. Bu durumda hosting sağlayıcınızla iletişime geçebilir veya sorunu kendiniz çözmeye çalışabilirsiniz. Bu sorunun çözümünü şuradaki yazımda anlattım. 
İlginizi Çekebilir:  En İyi 7 WordPress Haber Teması



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı