Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 968 0

Türkiye Adres Kodunu Öğreniyor – Siz de Adres Kodunuzu Öğrenin

Adres kodu ülke sınırları içindeki tüm konutlara ait 10 haneli özel bir numaradır. 1 Mart 2013‘den itibaren zorunlu deprem sigortası poliçesi işlemlerinde ve daha birçok işlemde kullanılmaya başlanıyor. Zorunlu deprem sigortanızı kolayca yaptırmak ve deprem sonrasında size vakit kaybetmeden ulaşmamızı sağlamak için adres kodunuzu mutlaka öğrenin. 
1 dakikadan kısa sürenizi alır
Sadece 5 adımda adres kodunuzu öğrenebilirsiniz. 
Zaten web sitesine girdiğinizde nasıl yapacağınız anlatılıyor ancak bir de ben anlatmak istiyorum.
  • Adres kodunuzu öğrenmek istiyorsanız Adres kodunu öğren, adres kodunuzu doğrulamak istiyorsanız Adres kodunu doğrula butonuna tıklayın.

Adres Kodunu Öğrenmek
1.Adım: Adres kodunu öğren butonuna tıkladıktan sonra karşınıza gelen bölümden il, ilçe, bucak/köy ve mahalle bilgilerinizi seçiniz. 
2.Adım: İl, ilçe, bucak/köy ve mahalle bilgilerinizi seçtikten sonra karşınıza gelen bölümden cadde/sokak/bulvar/meydan adına göre, bina/site adına göre veya bina numarasına göre arama yapabilirsiniz. Yapacağınız arama türüne uygun kutucuğu işaretleyin. 
Cadde/sokak/bulvar/meydan adına göre arama yapacaksanız aşağıdaki resimde işaretli olan “1” numaralı alanı, bina/site adına göre veya bina numarasına göre arama yapacaksanız “2” numaralı alanı kullanabilirsiniz. 
3.Adım: Bina koduna göre veya site/apartman adına göre arama yaptıysanız bir tek oturduğunuz apartmanın/sitenin bilgileri çıkacaktır. Cadde/sokak/bulvar/meydan adına göre arama yaptıysanız belirlediğiniz çevredeki apartman/site isimleri karşınıza çıkacaktır. 
Oturduğunuz apartmanın yanında yer alan SEÇ linkine tıklayın. Karşınıza gelen alandan daire numaranızı (iç kapı numarası) seçin. 

Bu kadar! İşte adres kodunuz. 
Adres Kodunu Doğrulamak 
1.Adım: Adres kodunu doğrula butonuna tıkladıktan sonra karşınıza gelen alana daha önceden edindiğiniz adres kodunu yazın ve Doğrula butonuna tıklayın.   
Bu kadar! Belirttiğiniz adres koduna ait adres bilgilerinizi öğrenmiş oldunuz.
İlginizi Çekebilir:  Kopya İçerik ve Makale Özgünlük Kontrolü Nasıl Yapılır?



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı