Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Foto Galeri 1.168 0

Gülmenize Yol Açabilecek Bir Araba İlanı

Daha önce “Bu İlan Gülmeye Yol Açabilir” ismiyle bir ilan daha paylaşmıştım. Şimdi paylaşacağım araba ilanı, bu serinin ikinci ilanı. İşte noktasına virgülüne dokunulmayan “Bu Fiyata Kaçmaz Bu aRaba YıKılmadım Ayaktayım Diyen Bir Araç” başlığıyla yayınlanan o ilan:

(Yazım hataları düzeltildi) 

Öncelikle herkese merhaba, 

Aracın kayıtlara göre 14. sahibiyim 3 kez değişik şehirlerde ticari taksi olarak kullanılmıştır. 4 kez 500.000’den km. düşürüldü yani orijinal kilometresi bilinmiyor şu an araç 1 km de birader oynarken sayacı bozdu, ufak tefek kazaları var bir seferinde ikiye bölündü, bir kere de tren çarptı ağzı burnu başka tarafa kaydı ama düzelttik resimden de anlaşılacağı gibi şahinden başka her şeye benziyor, arabam gazlı ama ben havayla çalıştığını düşünüyorum gaz diye hava bastıklarını duydum bizim pompacının yani hava basabiliyorsan çalışmayacağı anlamına gelmez, Bu arada benzin deposuna kuşlar yuva yapmış arada bir ötüyorlar yeni sahibinden ricam kuşların yuvasını bozmasın yuva bozanın yuvası olmaz derler. 

Özellikleri saymakla bitmez EURO NCAP ten yıldızı yok ama danışma hattını aradım o tarihte firma kurulu değilmiş olsaydı kesin bir yıldız verirlermiş. Kazayı anlattım o sırada ben içindeydim dedim şaşkınlıklarını daha fazla gizleyemediler Allah kurtarmış seni dediler. 4 lastik yeni aldım hepsi ayrı marka çıkmacıdan ucuza mal edilebiliyor. Hiç bir araçta olmayan otomatik selektör fonksiyonu var selektör kolu bozuldu ama far ampulünde bir temassızlık nedeni ile bazen gereksiz selektör yaptığı da olmuyor değil. Arabanın dikizleri 3 kez çalındı bende daha taktırmadım farkettim ki orta dikizde yetiyormuş bence yan dikizler gereksiz. 

Şanzıman biraz sıkıntılı bu günlerde 1.vitese isteksiz geçiyor 2.de gitsem mi gitmesem mi ama 3.vites bambaşka 4 ile 5. vites yok ben aldığımda da yoktu ne olduğunu da kimse bilmiyor sanayiye götürdüm sen sat bunu dediler bu yüzden satıyorum. Bu arada 3000 devirden sonra kedi sesi geliyor motordan kaputu açtık baktık bir şey yok, ama ses var bizde bir anlam veremedik bir rivayete göre bu modellerin sokakta kalan versiyonlarında kronik bir sorunmuş satıcı firma 1999’da fabrikaya yazmış hala cevap dönmemişler. Cevap gelirse biz sizi ararız dediler. Şimdilerde egzoz patladı kedi sesi geldikçe basıyorum gaza kaplan sesi gelmeye başladı daha hoş geliyor bana. Geçen 9 kişi bindik amortisörler patladı alt takımı yeni yaptırdım. arabamla ilgili anlatacaklarım bu kadar alan arkadaş şimdiden hayrını görsün.

Bu resim ise ilanın orijinali: 
İlan eğer hâlâ yayında ise ilanı görüntüleyebilirsiniz. Tıklayın
İlginizi Çekebilir:  2015 Yılında Çıkması Beklenen Akıllı Telefonlar



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı