Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilim&Teknoloji 306 0

Windows 9’da Başlat Menüsü Olacak Mı?

Windows 9‘un önizleme sürümü bir ay içerisinde yayınlanmış olacak. Fakat Microsoft yöneticileri Windows’un yeni sürümünün önizlemesine bu kadar yakın olmamıza rağmen herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınıyor ve yeni Windows hakkındaki merak edilen soruları cevapsız bırakıyor.

Hatırlarsanız Windows 8’in en büyük eleştiri alan noktalarından bir tanesi başlat menüsünün olmamasıydı. Windows’un karakteristik özelliklerinden biri olan bu özellik 8.1 ile gelmişti. Windows 9’da da başlat menüsü olup olmayacağı düşündürüyor. Özellikle internet ortamında birçok otorite tarafından, hem başlat menüsünün sunulacağı, hem de sunulmayacağı yönünde yapılan çeşitli yorumlar mevcut.

Konuya ilişkin yapılan ilginç bir analiz ise önizleme sürümünün başlat menüsü olmadan sunulacağı. Bu yorumu yapan otoriteler, Windows 9 Önizleme sürümünün kullanıcılardan çok işletmeleri hedef aldığını iddia ediyor. Başka bir söylentiye göre de başlat menüsünün kullanıcılara daha fazla kolaylık ve çeşitli kişiselleştirme olanakları sunabilmek için tam ekran moduyla sunulacak. Elbette Windows yetkilileri tarafından yapılan resmi bir açıklama olmadığı için kimin haklı olduğunu bilmek mümkün değil.

İlginizi Çekebilir:  Telefon Şarj Eden Gözlük Yapıldı!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı