Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sosyal Medya 362 0

Look Back Nedir? Kendi Look Back’inizi Yapın

Look Back (Anılarını Hatırla)Facebook‘a katıldığınızdan beri yaşadığınız en önemli anları bir araya getiren bir deneyim sunar. Facebook’u ne kadar süredir kullandığınıza ve ne kadar çok paylaşımda bulunduğunuza bağlı olarak bir film, bir fotoğraf koleksiyonu veya bir teşekkürler kartı görürsünüz.

Facebook‘a üye olduğunuzdan bu yana en önemli anlarınızı kişiselleştirilmiş bir video ve fotoğraf albümü olarak sunacak olan uygulama ile birlikte Facebook üzerinde geçirdiğiniz zaman gözünüzün önünden bir film şeridi gibi geçecek.
Anılarını Hatırla özelliği, Facebook‘un kuruluşunun 10. yılında ortaya çıktı. Ancak hala kullanabilirsiniz. Siz de kendi Look Back‘inizi oluşturmak için buraya tıklayabilirsiniz. Look Back‘inizi daha önceden oluşturduysanız şimdi düzenleyebilirsiniz. Look Back‘inizi düzenlemek için buraya tıklayabilirsiniz. Düzenleme bölümünde gözükmesini istediğiniz fotoğrafları ayarlayabilirsiniz.
Anılarını Hatırla sayfasına girdiğinizde Look Back’inizi daha önceden yaptıysanız yeşil renkli “Filmini Paylaş” butonuna basarak filminizi paylaşabilir, “Düzenle” butonuna basarak filminizi düzenleyebilirsiniz.

Anılarını Hatırla Filmini Düzenleme

Fotoğraflarınızın ve diğer haberlerin filminizde gösterilip gösterilmeyeceğini ayarlamak için onay işaretlerini kullanın. Düzenlemenizi bitirdikten sonra, değişikliklerinizi kaydetmek ve düzenlenen filmi paylaşmak için video oynatıcının üstündeki Güncelle‘ye veya Filmini Paylaş‘a tıklayın.
Gözükmesini istediğiniz fotoğrafları aşağıdaki gibi seçebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir:  Instagram'a Giriş Yapılamıyor!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı