Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Bilim&Teknoloji 1.109 1

LG G3 İnceleme

LG G3, 28 Mayıs günü düzenlenen etkinliklerde, dünyanın farklı yerlerinden tanıtıldı. LG’nin 2014 model amiral gemisi hakkında detayları sizlere bu yazımda aktaracağım.
Sadece bu resim teknoblog’dan alınmıştır.
.Tenik Özellikler.

LG G3 siyah, beyaz ve altın renk seçeneklerine sahip. LG G3’ün ekranı, G2’den biraz daha büyük ve 5.5 inç boyutunda. Ekran çözünürlüğü ise 2560×1440 piksel. LG G2’de olduğu gibi LG G3’te de çerçeve yok denecek kadar az. Ayrıca LG G3’ün 5.5 inç ekran sahip olması, 2560×1440 piksel çözünürlük desteğiyle akıllı telefonlar içinde bir ilk olma özelliğini de elinde bulunduruyor. [Kaynak: manilsenyurt.blogspot.com]
LG G3′ün kavisli tasarımı sayesinde telefonu elde tutmak daha rahat hale geliyor. Telefonun plastik gövdesi ve metalik kaplaması gayet kaliteli ve şık duruyor. Fırçalanmış metal görünümü de telefona ayrı bir hava katıyor diyebilirim. 
Telefon 4.4.2 Android KitKat sürümü ile satışa sunulacak. LG G3, Qualcomm Snapdragon 2.5 GHz 4 çekirdekli işlemciye sahip. Aynı zamanda, geçtiğimiz günlerde de açıkladığım gibi, değiştirilebilir 3000 mAh gücünde bir bataryaya sahip. Harika bir aksesuar sayesinde de LG G3’ü kablosuz şarj etmek mümkün hale geliyor. [Kaynak: manilsenyurt.blogspot.com]
LG G3’ün arka kamerası 13 MP ve optik görüntü sabitleyici ve otomatik lazer odaklanma çift flaş özelliklerine sahip. G3’ün ön kamerası ise 2.1 MP ve selfie (özçekim) özelliği var.
Telefonun bağlantı özelliklerinden bahsetmek gerekirse G3’ün Bluetooth 4.0 LE, A-GPS, Glonass USB 2.0 HDMI SlimPort, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac ve NFC özelliklerini  barındırdığını söyleyebilirim.
Telefonun iki hafıza türü var: 2 GB RAM ve 16GB Dahili Bellek ve 3GB RAM/32GB Dahili Bellek. Ayrıca LG G3, 128 GB’a kadar microSD kart destekliyor.
Telefonun boyutları ise aşağıdaki gibi:
.Aksesuarlar.

LG QuickCircle™ Kılıf
Yenilikçi LG Quick Circle Kılıf; telefon açmak, mesajları kontrol etmek, müzik, kamera, my wellness ve benzeri diğer uygulamaların ayarları da dahil olmak üzere kolay ve zahmetsiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Tüm kişisel ayarlamalarınız için seçilebilir 6 fonksiyon!
LG Slim Guard Kılıf
– Koruyucu kauçuk kenarlar
– Kılıf takılıyken orijinal telefon tutuşunu koruma
– Kablosuz şarj
LG Slim Hard Kılıf
– Olağanüstü birinci sınıf deri kaplama 
– Koruma ve incelik bir arada 
– Kablosuz şarj anteni
LG Tone Infinim
Bluetooth stereo kulaklık seti, minimalistik tasarımı ve Harman Kardon imzalı zengin sesi ile herkesi havaya sokma konusunda iddialı. Üstelik kablo toplama mekanizması ile kabloların dolaşmasını engeller ve daha iyi bir taşınabilirlik sunar. Kontrol butonu sayesinde hareket halinde bile olsanız müziğinizin kontrolü hep sizin elinizde!
G Watch
– Gün boyu rahatlık için minimal kare tasarım 
– Her zaman her şeye hazır 
– Tek şarjla uzun süre dayanıklılık 
– Dış mekan faaliyetleriniz için su/toz rezistansı 
– Akıllı telefonunuz ile mükemmel uyum (Android 4.3) 
– Aramak yapmak ve daha fazlası için sesli komut 
– Doğru zamanda doğru bilgiyi alma
Kablosuz Şarj
LG G3’ün kablosuz şarjı, sizi prize takma zorunluluğundan kurtarır. Üstelik çıkarılabilir batarya sayesinde yanınızda her zaman yedek batarya taşıyabilirsiniz.
Teknik özellik bilgileri LG’nin internet sitesinden alınmıştır.
İlginizi Çekebilir:  Meizu MX5 Ön Siparişe Sunuldu



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

“LG G3 İnceleme” üzerine 1 yorum

  1. Yıldız dedi ki:

    Yaaa onlarca kez söyledim ama yine söylemek istiyorum. LG G3 harika bir telefoon ! çok beğendim. aşık oldum yaaa

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı