Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Sponsorlu İçerik 283 0

Annelerin Ohh Günü

Hotpoint, Anneler Günü’ne özel hazırlanan “Annelerin Ohh Günü” isimli yarışmayla annelere rüya gibi bir gün hediye ediyor.


Bir evi çekip çevirmek sanıldığından daha zordur. Bulaşıktan çamaşıra, ütüden toz almaya kadar birçok zorluğun üstesinden gelen annelerimiz bu koşuşturma içerisinde kendilerine zaman ayıramıyor. Bunun için Hotpoint, Anneler Günü’ne özel hazırlanan “Annelerin Ohh Günü” isimli yarışmayla annelere rüya gibi bir gün hediye ediyor. Annelerin ve anneleri için uygulamaya katılan çocukların, verilen cümlenin devamını en yaratıcı şekilde devam ettirerek katılabilecekleri yarışma sonucunda Hotpoint annelere “ohh” diyebilecekleri bir gün sağlıyor. “Eğer bir günümü tamamen kendime ayırsam, sabah istediğim zaman uyanır, yürüyüşe çıkar, günün tadını çıkarırdım” veya “Eğer annem, bir gününü tamamen kendine ayırsa, uzun zamandan beri izlemek istediği filmi izler, ardından deniz kenarında çay içmeye giderdi” örneğindeki gibi cümleler tamamlandığında, ünlü yemek blogger’ı Nilay Tulum bu cümleleri değerlendiriyor ve onun seçtiği şanslı anne, boş zamanı bol ve keyif dolu bir hafta geçirme fırsatını elde ediyor. Anneler Günü haftasından itibaren 5 hafta boyunca devam edecek olan uygulamada her hafta bir anne ödüllendiriliyor. Haftanın şanslı annesini “ohh” diyeceği günler bekliyor. 
Yarışma sonunda, yemek blogger’ı Nilay Tulum Hotpoint Yardım Timi ile birlikte kazanan annelerin evini ziyaret edecek. Nilay Tulum, asistanıyla birlikte birbirinden lezzetli yemekler hazırlayacak. Üstelik, bu lezzetli yemekleri hazırladığı Hotpoint küçük ev aletlerini de annelere hediye edecek. Yardım Timi ise tüm evin baştan aşağıya tozunu alacak, süpürecek, temizleyecek. Ayrıca jüri tarafından belirlenecek o haftanın kazananı olan anneye boş zamanını dilediği gibi değerlendirebilmesi için 500 TL değerinde hediye çeki verilecek. 
Hotpoint’in ‘‘Annelerin Ohh Günü’’ isimli yarışmasına Facebook’tan katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayın!

İlginizi Çekebilir:  Sunucu Çeşitleri (VDS ve VPS Nedir?)



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı