Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Yaz Tatilim Bitti
Kişisel 420 0

Yaz Tatilim Bitti

Yaz mevsimi bitti, sonbahar mevsimine girdik. Benim de bu seneki yaz tatilim dün bitti. Dün gece evimize gelmek için yola çıktık ve şu an evimizdeyiz. Yaz tatilinde neler yaptığımı aşağıda alt başlıklar altında kısaca anlattım.

Enez’deydim

Yaz tatilimin büyük bir kısmını Enez’de halamın yazlığında geçirdim. Burada arkadaşlarımla ortak internet siteleri açtık. Açtığımız en güzel internet sitesi: Haber Kimdir. Arkadaşlarımla denize girdik, bisikletle gezdik, lunaparka gittik, 10D sinemaya gittik. Kısacası çok eğlendik.

Ayvalık Seyahatimiz

Bu yaz tatilinde 1 hafta Ayvalık’taydık. Ayvalık’ın denizi dediklerine göre çok soğukmuş. Biz de “Gidip bakalım soğuk mu?” diye düşündük ve denize indik. Deniz çok kalabalıktı, iğne atsan yere düşmezdi. Metrekareye 3 insan falan düşüyordu ve deniz gerçekten çok soğuktu. Biz de deniz yerine otelin havuzunu tercih ettik.

Ayvalık’ta doğru dürüst Ayvalık Tostu yapan yer bulamadık. Ayvalık Tostu diye aldığımız tostta sadece domates, peynir ve sucuk vardı. Ama yine de Edirne’ye döneceğimiz gün bir Ayvalık Tostu yedik.

Dershanem Başladı Ama…

Dershanem birkaç gün önce başladı ama ben hâlâ dershanede düzey belirleme sınavı(DBS)na bile girmedim. Bakalım ne olacak, ne zaman dershaneye gideceğim?

Okullar Açılınca

Sayın takipçilerim, okullar açılınca her gün yazı yazamayabilirim. Seneye liseye geçeceğim için ailem çok çalışmam gerektiğini söyleyerek internet ve bilgisayardaki zamanımı kısıtladı. Lütfen kusuruma bakmayınız.

Bu yazımı da okuduğunuz için teşekkür ediyorum.

İlginizi Çekebilir:  [Çözüldü] LG G2 Cihazımdan Memnun Değilim!



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı