Kapat
Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Reklam Alanı


Buraya
reklam
verebilirsiniz.


Tıklayın





Tatil Planı Yapanlar Dikkat!
Genel 239 0

Tatil Planı Yapanlar Dikkat!

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde 130 odalı otel için rezervasyon yaptıran farklı ailelerden 30 kişi tatil için otele gittiklerinde gördükleri manzara karşısında şaşkına döndüp oteli terkettiler.

ANTALYA’nın Alanya İlçesi’nde 130 odalı otel için rezervasyon yaptıran farklı ailelerden 30 kişi, tanıtım fotoğrafındakinden çok farklı bir manzarayla karşılaştıkları iddiasıyla konaklamak istemedi. Acenteye peşin ödedikleri ücretin iade edilmesini isteyen tatilcileroteli terk etti.Bir acente aracılığıyla Adana, Eskişehir ve Kocaeli’den tatil için Alanya’ya gelen farklı ailelerden 30 kişi, Payallar Beldesi’nde 3 yıldızlı bir otele yerleşti. Öğle yemeğinin ardından odalarına çıkantatilciler, aradıkları konforu bulamayınca otel yönetimine şikayetlerini dile getirdi. Otelde kalmak istemediklerini ve acenteye ödedikleri ücretin iade edilmesini talep eden turistlerin bu isteği, otelyönetimi tarafından kabul edilmedi. Bunun üzerine rehber aracılığıyla acente yetkilileriyle görüşen tatilcilerücretlerinin iade edileceği sözünü alarak oteli terk etti.

‘TANITIMDA KULLANILAN FOTOĞRAFLARLA AYNI DEĞİL’

Adana’dan 16 kişi geldiklerini belirten Yusuf Düzdiker, internet üzerinde mart ayında rezervasyon yaptıkları otelin, tanıtımda kullanılan fotoğraflarla alakası olmadığını söyledi. Odaların hijyenik olmadığını iddia eden Yusuf Düzdiker, “Klozet kapakları rezil. Sağlığımız içintatile geldik ama bu otelde kalırsak sağlığımızdan olacağız. Ücreti iade etmemek için otel vetatil firması ellerinden geleni yapıyor. Şikayetlerimizi gerekli mercilere yaptık” diye konuştu.


YATAKLAR KIRIK

Oteli beğenmediklerini söyleyen bir başka tatilci Fatma Yılmaz ise “Yataklar kırık. Odalar rutubetli ve sivrisinek var. Bize oteli 4 yıldızlı diye tanıttılar” dedi. Böbrek hastası Suat Şimşek ise sağlığı için hijyenik ortamlarda bulunması gerektiğini, ancak otelin her yerinin küf içinde olduğunu öne sürdü.
Otel müdürü Şahin Bora ise tesiste 130 oda olduğunu, ancak sadece 7 odadan şikayet geldiğini iddia etti. Müşteriler geldiğinde odaları verdiklerini kaydeden Bora, “Yiyip- içtiler sonraoteli beğenmediklerini söylediler. Acenteleriyle bağlantı kurduk. Rezervasyonlarının iptalini istedik. Grup olarak geldikleri için bir kişinin memnuniyetsizliği tüm gruba yansımış. Web sitemizde otelimiz 4 değil, 3 yıldızlı gösteriliyor. Ücretlerini acenteden alacaklar. Otelimizesadece bugün yedikleri öğle yemeğinin ücretini ödeyecekler” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir:  Ölümden Dönenlerin Anlattığı Işık Tüneli Görüntülendi



ÇALIŞMAYAN VEYA HATALI LİNKLERİ, SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMINDAN BİLDİRİN.

DMCA.com Protection Status

Anıl Şenyurt {Anıl Şenyurt}

Teknolojiyle haşır neşir olan bir genç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı
  • reklam alanı